Розмір лиття під тиском і процес виробництва лиття під тиском

- 2022-03-28-

Розмір лиття під тиском і процес виробництва лиття під тиском


Розмір лиття під тиском повинен не тільки відповідати вимогам використання та встановлення, але також враховувати обробку та виготовлення прес-форми, продуктивність обладнання та потік сировини. Суворо контролюйте фактори, які впливають на точність деталей, виготовлених під тиском, включаючи точність виготовлення прес-форми, пластикових компонентів і умов процесу.

Шорсткість поверхні лиття під тиском визначається шорсткістю поверхні прес-форми, тому шорсткість поверхні форми на один рівень нижча, ніж шорсткість поверхні виробу, а вимоги задовольняються шляхом шліфування та полірування. Литі під тиском деталі призведуть до усадки при охолодженні в порожнині прес-форми, що ускладнює виймання відлитих під тиском деталей. Отже, щоб полегшити виймання з форми, проект також повинен враховувати, щоб внутрішня та зовнішня поверхні, паралельні напрямку виймання, мали достатні нахили виймання з форми.


Лиття під тиском - це метод формування для лиття під тиском. Перевагами лиття під тиском є ​​швидка швидкість виробництва, висока ефективність, автоматизована робота, різноманітні кольори, розміри від великих до малих, розміри виробів, які легко замінити, і складні форми. Деталі та лиття під тиском часто використовуються для формування та обробки складних форм для масового виробництва.

Лиття під тиском – це галузь із потужними технічними та практичними можливостями. У процесі виробництва лиття під тиском використовуються пластикова сировина, вуглецевий порошок, насадки, прес-форми, машини для лиття під тиском, периферійне обладнання, пристосування, розпилювачі, різні допоміжні матеріали та пакувальні матеріали. Це принесло чудові результати керівництву ін’єкційного цеху. Порівняно з іншими галузями чи відділами існують певні труднощі, і вимоги до керівників цехів лиття під тиском на всіх рівнях вищі.


Незважаючи на те, що структура прес-форми може відрізнятися залежно від типу та властивостей пластику, форми та структури пластикового виробу та типу машини для лиття під тиском, основна структура однакова. Прес-форма в основному складається з системи розливу, системи контролю температури, формованих частин і структурних частин. Системи воріт і молдинги знаходяться в прямому контакті з пластиком і відрізняються залежно від пластику та продукту. Вони є складнішими та змінними деталями у прес-формі та потребують деталей високої точності.
Виробництво лиття під тиском вимагає 24 годин безперервної роботи, яка зазвичай є двоступеневим або триступеневим режимом роботи. У цеху лиття під тиском існує багато видів роботи та розподілу праці, а різні посади мають різні вимоги до кваліфікації. Для того, щоб виробництво та робота цеху лиття під тиском йшли безперебійно, необхідно керувати персоналом, матеріалами, обладнанням та інструментами, задіяними в кожній ланці, в основному включаючи: приміщення для сировини, приміщення для відходів, приміщення для дозування, виробничу ділянку, зона постобробки, інструментальна кімната, напівфабрикати Район, офіс та інші сфери управління операціями та координацією.